Coach Robert Jan Pabon

Na zijn opleiding tot onderwijzer studeerde Robert Jan Pedagogische en Andragogische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hóe en waarom mensen leren en veranderen, dat is nog altijd zijn grote drijfveer.

Naast zijn werk als communicatiemanager en later directeur van een communicatieadviesbureau, is hij sinds het begin van de jaren tachtig actief als (management)coach en trainer.
Robert Jan werkte als coach met en voor topmanagers, bekende Nederlanders, landelijke en lokale politici en (top)ambtenaren, maar met evenveel plezier en resultaat ook voor huisvrouwen en productiemedewerkers.

Confronterende maar respectvolle coach

Zijn stijl is soms confronterend, maar altijd respectvol en met ten minste een warme ondertoon. Hij is graag direct en daardoor soms verbluffend effectief. “Waarom zes sessies als het probleem na één keer kan zijn opgelost?”

Robert Jan volgde diverse gespecialiseerde coachings- en trainersopleidingen in binnen- en buitenland. Hij is NLP Master Practioner, gecertificeerd oplossingsgericht gesprekstherapeut en –coach en volgde met succes een trainersopleiding in deze coachings- en therapievorm. Hij is bovendien buiten Engeland de enige Europeaan die gecertificeerd is in de door Nick Kemp ontwikkelde coachingssystematiek Provocative Change Work. Als voormalig onderwijzer is Robert Jan nog steeds een trainer in hart en nieren. Hij verzorgde onder meer de inhoudelijke opzet van een postacademische opleiding tot trainer/coach.

Bij Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander volgde Robert Jan de opleiding tot provocatief coach, een werkwijze die hem volgens velen op het lijf geschreven is.
Als je je probleem of je uitdaging ‘aandurft’, dan is Robert Jan je sparringpartner. Als je nog niet zo ver bent, dan is hij graag je ‘kick in the ass’.

Misschien is jouw eerste uitdaging de kennismaking?

Home Trainingen
Train de trainer
Presenteren
Omgaan met de media
Deelnemen aan de beurzen
Coaching (individueel)
Congruent (klassiek)
Provocatief
Oplossingsgericht
NLP
Organisatieopstellingen
Coaching (teams)
Het verloop van teamcoaching
De winst van coaching Robert Jan Pabon Wat anderen van ons vinden
Enkele Reacties
© Copyright P&B Trainingen