Teamcoaching

Er zijn genoeg redenen voor teamcoaching. Soms presteert een team onder de maat. En dan hoeft het niet alleen om het feitelijke resultaat te gaan. In andere gevallen verlopen vergaderingen chaotisch of blijven ze zonder resultaat. Of de sfeer is slecht, mensen voelen zich niet ‘veilig’ in het team. In weer andere teams ligt het verzuim of het verloop boven de norm. Teamcoaching helpt de oorzaken én oplossingen te vinden.

Vaak staat het verbeteren van de communicatie centraal. Maar ook het ontdekken en beter gebruiken van de talenten van de individuele teamleden kan leiden tot de gewenste oplossing. In andere gevallen blijkt dat het ‘delen’ van de teamdoelen al een hele verbetering tot stand brengt. Of het uitspreken van onderlinge irritaties en daaraan werken.

Teamcoaching bij reorganisaties

Teamcoaching is ook ideaal als (bijvoorbeeld na een reorganisatie) nieuw samengestelde teams snel tot een eenheid moeten worden gesmeed.

Coachingstrajecten met P&B worden altijd hoog gewaardeerd door de deelnemers. Hoe sceptisch ze aan het begin soms ook zijn. We zorgen voor een veilige omgeving waarin iedereen zich gehoord en gerespecteerd weet. Van daaruit gaan we op weg naar gedeelde oplossingen en de gewenste resultaten. Met humor en warmte, maar nooit vrijblijvend.

Meer weten over wat zo’n teamcoaching inhoudt? Kijk dan op Het verloop van teamcoaching.

Home Trainingen
Train de trainer
Presenteren
Omgaan met de media
Deelnemen aan de beurzen
Coaching (individueel)
Congruent (klassiek)
Provocatief
Oplossingsgericht
NLP
Organisatieopstellingen
Coaching (teams)
Het verloop van teamcoaching
De winst van coaching Robert Jan Pabon Wat anderen van ons vinden
Enkele Reacties
© Copyright P&B Trainingen