Mediatraining: ‘omgaan met de media’

Journalisten persoonlijk te woord staan, een interview geven of gewoon telefonisch commentaar geven. Het komt er altijd op aan. Een mediatraining richt zich niet alleen op wát je zegt (hoe belangrijk ook), maar zeker ook hóe je het zegt. En wat je níet zegt.

Een mediatraining ‘omgaan met de media’ is altijd weer een inspirerende ervaring. Vaak blijkt de deelnemer de training achteraf veel ‘breder’ te kunnen toepassen dan vooraf gedacht.

Meer dan 25 jaar ervaring in mediatraining

Robert Jan Pabon is al meer dan 25 jaar (crisis)woordvoerder voor grote en kleine internationale bedrijven. Hij begeleidde bekende Nederlanders en topmanagers bij hun mediaoptredens.
Als (voormalig) journalist en docent aan de School voor Journalistiek kent hij de beide zijden van het interview. Hij weet dus als geen ander hoe het samenspel met de media optimaal kan verlopen.

Als één van de weinige mediatrainers is Robert Jan eerst en vooral docent, trainer (en coach). Daarnaast is hij een door de wol geverfde woordvoerder met journalistieke kennis en ervaring. In zijn mediatraining traint en begeleidt hij niet alleen ondernemers, bestuurders en (aankomende) politici, maar ook woordvoerders, voorlichters en PR-functionarissen bij bedrijfsleven en overheid.

Home Trainingen
Train de trainer
Presenteren
Omgaan met de media
Deelnemen aan de beurzen
Coaching (individueel)
Congruent (klassiek)
Provocatief
Oplossingsgericht
NLP
Organisatieopstellingen
Coaching (teams)
Het verloop van teamcoaching
De winst van coaching Robert Jan Pabon Wat anderen van ons vinden
Enkele Reacties
© Copyright P&B Trainingen